snspms.ro

English
A+ R A-

Curs de Atestat de Studii Complementare in Farmacie Homeopata

Centrul Naţional de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar din cadrul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, organizează în Centrul Universitar Cluj-Napoca, în regim “sfârşit de saptămână”,  programul de pregătire în vederea obţinerii Atestatului de studii complementare în domeniul  Farmaciei Homeopate sub coordonarea d-nei prof.univ.dr. farm. Aurelia Nicoleta Cristea.

Programul va avea loc la sfârşit de săptămână, timp de 9 convocări lunare, o sâmbătă şi o duminică / lună, cu începere la data de 31 mai a.c.

Condiţiile obligatorii de participare sunt:
  • statut profesional - farmacişti, care fac dovada absolvirii modulului I de Homeopatie probată prin adeverinţă de absolvire a acestuia,
  • certificat de membru CFR  valabil,
  • achitarea taxei de participare,
  • dosar de înscriere complet

Taxa de participare la  acest modul este de 1000 RON şi se poate achita prin ordin de plată sau  prin mandat poştal în  CONTUL SNSPMPDSB (vezi denumirea desfăşurată în antet ), CONT IBAN : RO57TREZ7025025XXX011206, Trezorerie sector 2, CIF 26328134, adresa: str. Vaselor nr.31, sector 2, cod postal 021253.

(Va recomandăm să specificaţi pe mandat „Taxă program farmacie homeopată”)

Nota bene ! Confirmarea de participare la acest program se face trimiţând cererea de înscriere completată ( descarcă formular) şi o copie după dovada de plată a taxei de curs până pe data de 16-mai-2014 prin fax la numărul: 021-2556445 sau scanat la adresa de e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Facem precizarea ca farmaciştii care participă în prezent la programul de pregătire în rezidenţiat, nu au acces la acest curs.

Persoana de contact pentru informaţii suplimentare este dr. Valentina Jugănaru, telefon: 021- 6241968.


онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required