snspms.ro

English
Home
A+ R A-

CENTRUL NAŢIONAL DE DEZVOLTARE PROFESIONALĂ ÎN DOMENIUL SANITAR

din cadrul

ŞCOLII NAŢIONALE DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, MANAGEMENT ŞI PERFECŢIONARE ÎN DOMENIUL SANITAR BUCUREŞTI

anunţă începerea următoarelor programe:

  1. Asistență medicală de urgență prespitalicească, în centrele de pregătire Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu-Mureș, Oradea, Timișoara, Arad, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, cu durata de 6 luni, în perioada 15 Ianuarie 2018 – 14 Iulie 2018, la care se pot înscrie medici specialiști/primari în specialitățile Medicină de Familie, Pediatrie, A.T.I și medici medicină generală.
  2. Înscrierile se fac  în limita a 10 locuri/centru de pregătire, prin fax: 021-255.64.45 sau mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,  in perioada  4 Decembrie 2017 – 20 Decembrie 2017.

  3. Asistență medicală de urgență pentru structurile de primiri urgențe, în centrele de pregătire Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Târgu-Mureș, Oradea, Timișoara, Arad, program de studii complementare pentru obţinerea atestatului, cu durata de 6 luni, în perioada 12 Februarie 2018 – 11 August 2018, la care se pot înscrie medici specialiști/primari în specialitățile Medicină de Familie, Pediatrie, A.T.I și medici medicină generală și care au promovat examenul de atestat în Asistență medicală de urgență prespitalicească. 
  4. Înscrierile se fac  în limita a 6 locuri/centru de pregătire, prin fax: 021-255.64.45 sau mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,  in perioada  4 Decembrie 2017 – 20 Decembrie 2017.

NSPHMPDB on Facebook

Search on site

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate
Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății


Register

*
*
*
*
*

* Field is required