snspms.ro

English
A+ R A-

În atenţia absolvenţilor examenului pentru obţinerea specializărilor
Laborator, Balneo-fizioterapie,Radiologie-imagistică medicală, Nutriţie şi dietetică, Igienă şi sănătate publică sesiunea 2017

 
Certificatele de absolvire pentru absolvenţii examenului de obţinere a specializărilor Laborator, Balneo-fizioterapie, Radiologie-imagistică medicală, Nutriţie şi dietetică, Igienă şi sănătate publică, se pot ridica de titulari sau persoane împuternicite, începând cu data de 28 februarie 2018, pentru toate specializările, astfel:

  1. De la sediul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, sediul din str. Bodeşti nr. 1, sector 2 (lângă Spitalul Clinic de Urgenţă «Sfântul Pantelimon») – pentru asistenţii medicali membri ai Filialelor Bucureşti , aparţinând Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor, Asistenţilor Medicali din România.

  2. De la sediile filialelor judeţene ale O.A.M.G.M.A.M.R. - pentru asistenţii medicali, membri ai acestora.


Certificatele de absolvire se eliberează titularului pe baza prezentării documentului de identitate sau împuternicitului pe baza împuternicirii (nu la notar, ci făcută pe propria răspundere), însoţită de copii după cartea de identitate a titularului şi a persoanei împuternicite.

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required