snspms.ro

English
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

MANAGEMENTUL GENERAL, CLINIC SI TERAPEUTIC AL TULBURARILOR RESPIRATORII DIN TIMPUL SOMNULUI. SOMNOLOGIE, POLIGRAFIE (M1) şi SOMNOLOGIE, POLIGRAFIE, POLISOMNOGRAFIE ŞI TITRARE (M2), program compact (SOMNOLOGIE)

 

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 1 Noiembrie 2020, în format online (Microsoft teams si/sau Zoom). Programul este structurat în module de teorie, urmate de lucrări practice. Accesul la cursuri (sesiunea Microsoft Teams/Zoom) și la  lucrările practice se va face după o programare care vă va fi anunțată pe mail de către secretarul didactic al cursului, dna. Gisela SCARLAT ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).

Perioada de înscriere și încarcare a dosarelor de cursant pe platforma educațională PERFMED (www.perfmed.ro)  este 15 octombrie 2020 – 30 noiembrie 2020, in limita a 80 locuri, 4 serii a 20 cursanți, astfel: Seria 1: 01.11.2020 – 15.08.2021; Seria 2: 15.11.2020 – 31.08.2021; Seria 3: 01.12.2020 – 15.09.2021; Seria 4: 15.12.2020 – 30.09.2021.

 

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitățile: cardiologie, medicină internă, medicina muncii, neurologie, neurologie pediatrică, pneumologie, pneumologie pediatrică, psihiatrie, psihiatrie pediatrică, pediatrie, otorinolaringologie și care au promovat examenul de acces la programul de studii complementare.

Având în vedere situația epidemiologică cauzată de epidemia COVID-19, pentru a avea continuitate în procesul didactic, Ministerul Sănatății a aprobat continuarea cursurilor in  format online, drept pentru care va comunicăm pasii ce îi aveți de urmat.

Pasii pentru crearea unui cont de utilizator,  pe platforma PERFMED  (Platforma educationala PERFMED), în vederea înscrierii la programul de pregatire in vederea obtinerii atestatului in SOMNOLOGIE, sunt următorii:

 

 1. Accesați butonul Autentificare din colțul din dreapta sus al platformei www.perfmed.ro
 2. Accesați butonul din josul paginii (Creează cont)
 3. Cititi si acceptați politicile platformei
 4. Completaţi informaţiile din formularul de înscriere
 5. După completare vi se va trimite un mesaj (email) la adresa furnizată anterior
 6. Este posibil ca mesajul sa ajungă în SPAM (poștă nedorită) sau chiar sa nu poata fi transmis din cauza unor motive tehnice, independente de noi.
 7. Conturile neconfirmate în decurs de 1 oră se șterg automat
 8. Citiţi emailul şi daţi clic pe link-ul pe care îl conţine sau copiați-l în adresa browser-ului și lansați-l
 9. Contul dvs. va fi confirmat şi veţi fi autentificat pe platformă
 10. Accesati sectiunea  Programul de pregătire in vederea obtinerii atestatului,  curs Somnologie.


Dosarul de înscriere cuprinde:

 1. Cererea de înscriere – se descarcă de pe platformă (din curs);
 2. Formularul GDPR – se descarcă de pe platformă (din curs);
 3. Diploma de licenţă;
 4. Certificatul de membru şi avizul de liberă practică de la CMR, vizat la zi;
 5. Ordinul de confirmare în specialitate/primariat;
 6. CI şi, funcție de caz, acte doveditoare ale schimbării numelui;
 7. Adeverinţa de la angajator privind acordul de participare la curs;
 8. Copie dupa chitanta/ordinul de plata cu care a fost achitata taxa de curs.


Taxa de curs este 5250 lei si trebuie achitata integral pana cel tarziu 30 Mai 2021. Se poate achita integral sau partial (minim 2625 lei)  in contul mentionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.


ATENTIE!!! Achitarea taxei de curs (minim 2625 lei) este  conditie obligatorie de validare a inscrierii si participare la curs.


Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs Somnologie).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

 

SCOALA NATIONALA DE SANATATE PUBLICA, MANAGEMENT SI PERFECTIONARE IN DOMENIUL SANITAR BUCURESTI
STR. VASELOR NR.31, SECTOR 2, 021253 BUCURESTI
CONT IBAN :
RO80TREZ70220F335000XXXX  deschis la TREZORERIA SECTOR 2 BUCURESTI
COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare):
26328134

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, va rog sa va adresati serviciului contabilitate, dupa minim 7 zile calendaristice de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Înscrierea pe platforma PERFMED se va face completând toate informațiile solicitate cu DIACRITICE.

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required