snspms.ro

English
A+ R A-

SNSPMPDSB anunţă începerea înscrierilor pe platforma www.perfmed.ro în sistem online pentru programul de pregătire în vederea obţinerii atestatului în

EXPLORĂRI FUNCȚIONALE RESPIRATORII SPECIALE

 

Cursul se va derula conform curriculum-ului aprobat prin ord. MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, începând cu data de 1 Aprilie 2021, sub coordonarea doamnei Conf.dr. Roxana Maria NEMEȘ (Responsabil național de program), la Institutul de Pneumoftiziologie „M.Nasta” Bucuresti.

Programul este structurat în 60 ore de teorie, in format online (Microsoft Teams sau Zoom) și 360 ore de lucrări practice. Accesul la lucrările practice se va face după o programare care vă va fi anunțată pe mail de către secretarul didactic al cursului, dna. Gisela SCARLAT si se vor desfășura la Laboratorul de Explorari Functionale Respiratorii din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie “M.Nasta” Bucuresti.

Perioada de inscriere si incarcare a dosarelor de cursant pe platforma educationala PERFMED (www.perfmed.ro) este 1 – 20 martie 2021, in limita a 12  locuri.

 

Conform ord.MS nr. 418/2005 cu modificările şi completările ulterioare, la acest program de studii complementare pentru obținerea atestatului au acces medicii specialişti şi primari în specialitățile: Pneumologie, Chirurgie toracica, Medicină internă, Medicina muncii, Expertiza capacității de muncă, Alergologie-Imunologie clinică, Pediatrie.

Pașii pentru crearea unui cont de utilizator,  pe platforma PERFMED  (Platforma educationala PERFMED), în vederea inscrierii la programul de pregatire pentru obtinerea atestatului in EXPLORĂRI FUNCȚIONALE RESPIRATORII SPECIALE, sunt urmatorii:

 1. Accesați butonul Autentificare din colțul din dreapta sus al platformei www.perfmed.ro
 2. Accesați butonul din josul paginii (Creează cont)
 3. Cititi si acceptați politicile platformei
 4. Completaţi informaţiile din formularul de înscriere (Înscrierea pe platforma PERFMED se va face completând toate informațiile solicitate cu DIACRITICE, cu LITERE MARI pentru nume si prenume)
 5. După completare vi se va trimite un mesaj (email) la adresa furnizată anterior
 6. Este posibil ca mesajul sa ajungă în SPAM (poștă nedorită) sau chiar sa nu poata fi transmis din cauza unor motive tehnice, independente de noi.
 7. Conturile neconfirmate în decurs de 1 oră se șterg automat
 8. Citiţi emailul şi daţi clic pe link-ul pe care îl conţine sau copiați-l în adresa browser-ului și lansați-l
 9. Contul dvs. va fi confirmat şi veţi fi autentificat pe platformă
 10. Accesati sectiunea  Programul de pregătire in vederea obținerii atestatului  curs EXPLORĂRI FUNCȚIONALE RESPIRATORII SPECIALE, sectiunea Inscrieri, încarcându-se toate documentele odata (nu se pot incarca 5 documente intr-o zi, apoi restul de documente).

Dosarul de înscriere cuprinde:

 1. Cererea de înscriere – vezi atasată;
 2. Formularul GDPR – vezi atasată;
 3. Diploma de licenţă;
 4. Certificatul de membru şi avizul de liberă practică de la CMR, vizat la zi;
 5. Ordinul de confirmare în specialitate/primariat;
 6. CI şi, funcție de caz, acte doveditoare ale schimbării numelui;
 7. Adeverinţa de la angajator privind acordul de participare la curs;
 8. Copie dupa chitanta/ordinul de plata cu care a fost achitata taxa de curs- chitanta se va trimite scanata pe mail pe adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it pana cel tarziu 20 martie 2021.

Taxa de curs este 5000 lei si trebuie achitata integral pana cel tarziu 30 Iunie 2021. Se poate achita in contul mentionat mai jos sau la casieria din str. VASELOR nr. 31.

ATENTIE!!! Achitarea primei rate pana la 20 martie 2021 ( mimim 2500 lei) este  conditie obligatorie de participare la curs.

Dacă se dorește ca factura să fie eliberată pe numele CMI / PFI / PFA, plata trebuie să se facă din contul cabinetului, specificând C.U.I-ul cabinetului și la observații se va trece numele cursantului și denumirea cursului (ex. IONESCU MARIA, curs EMG....).

În cazul în care plata se face de către persoană fizică specificând CNP-ul nu se poate elibera factura pe numele cabinetului.

SCOALA NATIONALA DE SANATATE PUBLICA, MANAGEMENT SI PERFECTIONARE IN DOMENIUL SANITAR BUCURESTI
STR. VASELOR NR.31, SECTOR 2, 021253 BUCURESTI

CONT IBAN : RO80TREZ70220F335000XXXX  deschis la TREZORERIA Sector 2 BUCURESTI
COD FISCAL (C.U.I - Cod Unic de Inregistrare): 26328134

Pentru eliberarea facturii, dupa achitarea taxei, va rog sa va adresati serviciului contabilitate, dupa minim 7 zile calendaristice de la achitarea taxei. Serviciul contabilitate la adresa: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required