snspms.ro

English
A+ R A-

Anunt pentru candidatii care au promovat examenul teoretic de TANATOPRACTORI pe platforma PERFMED în data de 15 iunie 2023

Felicitări pentru promovarea examenului teoretic de TANATOPRACTORI!

Următorul pas pentru finalizarea pregătirii dumneavoastră ca TANATOPRACTORI este participarea la componenta de pregătire practică finalizată cu susținerea examenului practic.

Există 3 centre de pregătire practică:

  • S.C. FUNEBRA SRL  BRAȘOV
  • S.C. VILI FUNERAR TÂRGU MUREȘ
  • S.C. TARTAR SRIL BACĂU

 

Vă rugăm să faceți opțiunile pentru înscriere la pregătirea practică exprimând preferințele de la 1-3, unde 1 este cel mai preferat centru și 3 cel mai puțin preferat.

Repartiția pe grupele de pregătire se va face ținând cont de:

  1. Preferințele dumneavoastră
  2. Punctajul obținut la examenul teoretic (prioritate dată de punctaj mai mare)
  3. Timpul în care a fost finalizată proba de examen teoretică  (prioritate dată de timpul mai scurt)

Completarea din partea dumneavoastră a chestionarului cu opțiunile privind centrele de pregătire practică și transmiterea lor pe platforma PERFMED se va face până la data de 25 august a.c. inclusiv.

Lista cu repartiția finală pentru centrele de pregătire vă va fi comunicată pe platforma PERFMED în data de 11 septembrie a.c.

Pentru a vă putea considera înscris la programul de pregătire practică este necesar să achitați până la data de 1 septembrie  a.c. o taxă de 5.100 lei în contul Institutului Național de Management al Serviciilor de Sănătate (INMSS):

RO07TREZ70220G335000XXXX TREZORERIE SECTOR 2

CIF 26328134 Str. Vaselor nr. 31 Cod Postal 021253

 

Dovada plății taxei de pregătire practică se încarcă la următorul link pe platforma PERFMED până la data de 1 septembrie a.c. și reprezintă confirmarea înscrierii la pregătirea practică.

Întrucât pregătirea este realizată în fiecare din cele 3 centre de pregătire, pentru grupe de 4 participanți, perioada de pregătire pentru fiecare grupă fiind de 80 ore de pregătire practică,  intervalul de pregătire se va situa în perioada 18 septembrie-29 februarie 2024, cu variații în funcție de numărul de grupe/centru.

NSPHMPDB on Facebook

Search on site

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required