snspms.ro

English
A+ R A-

CURS FARMACIE HOMEOPATA "WEEKEND"

Vă informăm că Centrul Naţional de Educaţie Continuă a Medicilor, Medicilor Dentişti şi Farmaciştilor, organizează începând din această toamnă în regim "sfîrșit de săptămînă", programul de pregătire în vederea obţinerii Atestatului de studii complementare în domeniul Farmaciei Homeopate, sub coordonarea d-nei prof. univ. dr. farm. Aurelia Nicoleta Cristea.

Programul va avea loc la sfârşit de săptămână, timp de 8 convocări lunare, o sâmbătă şi o duminică / lună, prima convocare fiind programată în perioada 22 – 23 septembrie 2012. Programul va începere la data de 22 septembrie a.c., ora: 9:00 la sediul S.N.S.P.M.P.D.S. din strada Bodeşti nr.1, sect. 2, Bucureşti, mijloace de transport: autobuze: 104, tramvaie 55, 14, 46 - staţia Sf.Pantelimon, sau metrou, staţia Costin Georgian.

Condiţiile obligatorii de participare sunt:

» statut profesional - farmacişti, care fac dovada absolvirii modulului I de Homeopatie probată prin adeverinţă de absolvire a acestuia,

» certificat de membru CFR  valabil,

» achitarea taxei de participare

» dosar de înscriere [descarcă cererea aici]

Taxa de participare este de 1000 RON şi se poate achita direct la casieria SNSPMPDSB din str. Vaselor nr.31, sect.2, sau ordin de plată sau prin mandat poştal în  CONTUL SNSPMPDSB (vezi denumirea desfăşurată în antet ), CONT IBAN: RO57TREZ 7025 025 XXX 011 206 , Trezorerie sector 2, CIF 26328134, adresa: str. Vaselor nr.31, sector 2, cod postal 021253. (Va recomandăm să specificaţi pe mandat „Taxă program farmacie homeopată”)

Confirmarea de participare la acest program se face trimiţând dosarul de înscriere la curs până pe data de 18 septembrie a.c. scanat la adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , prin poştă la adresa: str. Bodeşti nr.1, sector 2, Bucureşti, cod poştal: 022432, sau prin fax la numărul: 021-2556445  în atenţia dr.Valentina Jugănaru.

Dosarul de înscriere la curs trebuie să cuprindă - cererea completată şi următoarele documente în copie: diploma de licenţă, certificatul de membru CFR, valabil la data începerii cursului, ordinul de confirmare ca farmacist specialist/primar (dacă este cazul), adeverinţa de absolvire a primului modul de Homeopatie , carte de identitate, dovada de achitare a taxei de curs ) precum şi o adeverinţă de la locul de muncă. Facem precizarea ca farmaciştii care participă în prezent la programul de pregătire în rezidenţiat, nu au acces la acest curs.

Persoana de contact pentru informaţii suplimentare este dr. Valentina Jugănaru, telefon: 021-6241968.


онлайн фильмы

Affiliations

Useful links

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății

Register

*
*
*
*
*

* Field is required