snspms.ro

Română
A+ R A-
Centrul Naţional de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar din cadrul Şcolii Naţionale de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, organizează în perioada 29 – 30 iunie 2018 programul de Educaţie Medicală Continuă cu tema "Abordări terapeutice externe în patologii locale şi interne, cu remedii de provenienţă vegetală, apicolă şi minerală"

Lector : Dr. Cristina Aoşan , membră a Comisiei de Apiterapie a Apimondia ( Federaţia Internaţională a Asociaţiior Apicultorilor ) . Ataşăm agenda cursului.

La acest program pot participa medici în toate specialitatile clinice, specialități chirurgicale, medici dentiști.

Taxa de participare la  acest curs este de 200 ron.

Înscrierile la acest program se fac în perioada  23 mai  - 22 iunie 2018 .

Nota bene ! Aşteptăm  să ne comunicaţi opţiunea dumneavoastră fermă de participare la acest curs, în perioada menționată ( 23 mai – 22 iunie) trimiţând prin e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , dosarul de înscriere la curs  care conţine : formular de înscriere, diploma de licenţă – copie, certificatul de membru al Colegiului Medicilor/ Medicilor Dentişti/ - din România /, valabil – copie, certificatul de confirmare în specialitate sau primariat - unde este cazul – copie, cartea de identitate – copie .

Taxa  de participare se va plăti în cursul lunii iunie, pentru cei care trimit dosarul de înscriere complet şi numai după ce vor primi confirmarea fermă pe e-mail că pot efectua plata.


SNSPMPDSB pe Facebook

Cautare articole pe site

онлайн фильмы

Afilieri

Link-uri utile

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate
Ministerul sănătății
Ministerul
sănătății


Register

*
*
*
*
*

* Field is required